Los rexímenes xurídico-lingüísticos del asturllionés: estudiu comparativu del tratamientu legal del mirandés, el llionés y l’asturianu = The legal regulations of Asturleonese: a comparative study of the legal treatment of Mirandese, Leonese and Asturian - Bartolomé Pérez, Nicolás (Añada: revista d’estudios llioneses, 2021)
Resume Nesti artículu faise un estudiu comparativu de las normativas que s’aplican a la protección del asturllionés nos distintos territorios onde se fala, de Portugal (Miranda de l Douro) y d’España (Principáu d’Asturias y Castiella y Llión) Abstract This article makes a comparative study of the legal regulations that are applied to the protection of Asturleonese in the different territories where it is spoken in Portugal (Miranda do Douro) and in Spain (Principality of Asturias and Castile and Leon).