Las figuras de las cantaderas y de la sotadera nas antiguas fiestas de l'Asunción de la ciudá de Llión - Bartolomé Pérez, Nicolás (Añada: revista d'estudios llioneses, 2024)
Esti artículu estudia la cerimonia tradicional de las cantaderas de la ciudá de Llión, que se celebraba antiguamente nas fiestas de l’Asunción nos días 14 a 17 d’agostu, con atención especial a las figuras protagonistas de la fiesta: las propias cantaderas y el personaxe de la sotadera.